Att vara bekväm med sig själv..

Jag har ett väldigt starkt psyke (tror jag iaf.. annars är jag riktigt dum i huvudet bara ;)) och jag är myyycket bekväm i vem jag är.. Det coola är att jag och hasse pratade om detta för några dagar sen.. att jag inte ändrats sen jag var typ 14 (förrutom lite mindre pms och fjortisaktiviteter xD).. har fortfarande samma klädstil, samma musik, samma matsmak och humor cch principer och allt allt allt..

Men jag antar helt enkelt att jag fann mig själv väldigt tidigt... Känns sjukt jävla gött.. Har väl gått i små perioder (fast samtidigt haha) då jag testat lite mer "extrema" stilar som fjortis, emo, pop, punk o.s.v. MEeeen alltid samtidigt! jag kunde ha popstilen en dag och nästa dag fjortisstilen.. hahaha.. så allt resulterade ändå i att jag var väldigt blandad, normalklädd.. ingen brydde sig om vad jag hade för kläder.. för jag hade så många attribut i mig som passade in på alla olika stilar så spelade ingen roll.. jag var helt enkelt mig själv.. utan att överdriva åt något håll.. kändes bara onödigt och fejkat :)

men ja... Jag och hasse pratade ju om det här om veckan.. och nu skrev jossan precis till mig en sak som hon tycker är mycket speciell med mig som hon uppskattar... just att jag inte blir annorlunda, man vet vart man har mig och jag står där.. även om det kan vara jobbigt ibland med vissa av mina principsaker .. för jag kan bli rätt tjurig om folk jag gillar inte följer principerna jag har.. för jag vill ha bra folk runt mig och mina principfrågor tycker jag definerar en bra människa.. typ att man inte ska vara otrogen, inte ljuga, inte knarka osv..

Men iallafall.. att jossan sa detta gjorde mig glad... för det är så sjukt. här står jag pall när allting runt mig raseras. och jag kommer ut precis lika stark och strålande ändå...



Jossan
:D:D
du är jävligt braa millz !

aaaaaw TACK Jossan! varför tycker du det? Jagtycker du är jävlitg bra med :D:D

Jossan
Jag har känt dig nu i va är de typ 7 år snart .. åh du är den ENDA jag känner som fortf är samma person.. du har fortf samma typ av stil på kläder.. fortf lika bra personlighet.. hela du är liksom som den milla jag känner och alltid har känt & de är så jävla skönt å ha en sån vän i sitt liv !


aaaaaaaaaaaaaw<3 förstår dig!
söööööta UNGE<3 tack som fan!


Jossan
även om hela ditt liv är kaos så är du ändå en trygghet i sig.. å de är så jävla coolt !

aa verkligen... aff tack :O:O
tänkte så för någon dag sen
hasse "klagade" på att jag är likadan fortfarande oms när jag var 13

Jossan
jag menar du har gått igenom massor.. men du har ( inte va jag har märkt iaf ) aldrig tvekat på vem du är eller vad du vill göra med ditt liv!

men jag är väldigt bekväm med det:P
jaaa

Jossan
åh de är så jävla coooooolt !



Tack jossis, du gör mig glad :)




HAHAHAHA underbara bild <3



Kommentarer
Postat av: Jennie

OH...MY....GOD! Har aldrig tänkt på det innan men dina ögonbryn är PERFEKTA! :D avis

2011-04-06 @ 11:52:10
URL: http://porkiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0