Jag är kramsjuk.

Usch. vill bara krama min fina mc.. eller min fina .. någon mjuk smal sak .. :( helst som man kan krama så man lägger armarna runt nacken, det är mysigare. Så kan jag göra med mc.. Och kirsty . och alla halvlånga folk.. hah.. Men åh. Nu är jag i sån feeling .. Jobbig känsla. Pirrig, uppgiven, myssjuk, känner mig ensam... fast samtidigt så...mysigt ensam. Fast jag skulle vilja ha en kramig person här :( som bara satt tyst och inte störde mig.. fan vad det här låter korkat. Men jag vill vara ensam just nu, men jag vill kramas och känna närhet..
Jobbigt det här..

Aff. Och jag saknar folk med humor har jag insett nu. Jag gillar att skratta. Och jag har skrattat fruktansvärt mycket de senaste fyra dagarna åt olika fina folk.. Eller inte åt. Utan med. Och jag hade glömt hur awesome det är att skratta.. Alltså.. haha. låter som jag inte skrattat på evigheter. men det har alltid vart något halvkul. men nu känner jag mig äkta glad. TROTS alla jävla problem och grejer som ligger och skvalpar i huvudet..
Sen tänker jag på mitt närmaste halvår. Shit vad.. intressant.. pirrar lite ..och jag ska börja plugga, flytta hemifrån osv. Är det ens så big deal? aff. Haha...

vet ni vad?... Nu gick "snart är det jag som är kung", från lejonkungen, igång på min spotifylista.. hah :) Awesome stuff... Nä. Nu ska jag nog dra mig till sängen och sova..




Kom precis på en sak...Vad får man reda på om man rensar igenom min dator? jag har så mycket grejer.. typ den bilden ovanför.. Tyder det på att jag är en tönt?.. Men? :( Och sen om man letar bland andra grejer, betyder det att jag är en skanky punkunge som inte har några mål i livet? eller mina sparade favorit websidor, betyder det att jag bara gillar programmering och kläder?

äsch. nu ska jag sluta tänka på mig, mina issues och allt i världen.. Vad bedöver hjärnan fint?.. HIMYM SÅKLART :) Så nej, jag ska inte sova trots att jag sa det precis nyss. lols. Sämst. Men imorgon har jag inget att göra. HUR SKÖNT?! Toppen. Ingen engelska. Ingen träning. Innnnnnnnngenting! :)
Förrutom att jag ska duscha.


OH!!! Imorgon ska jag klippa av håret 15cm med hade jag tänkt. Mår redan dåligt över det HAHAHA.. Hoppas 15cm inte är så mkt som jag tänker.. Men sen tänker jag mig ändå EN STOR SNOPP? :( eller stor kanske inte? vad är medel? SKIT SAMMA . det är fan ändå för mycket för att kapa av på mitt hår. Men still. Vad fan ska jag annars ha håret till?



This is me, imorse, gjorde allt för att inte göra engelska. Sen tog batteriet på kameran slut. Happ. Världen var emot mig. det var obvious. Så jag fick göra min jävla engelska. Som jag inte ens är nöjd med. Aja. happ. fu!

Vet ni vilken låt som drog igång nu?.. Opa Opa.. haha.. Den var as poppis just det året jag åkte till grekland .. nice ^^..så nu vill jag utomlands också. HALLÅ CAMILLA SLUTA!!!!!!!!!! nu fan BLIR det himym på riktigt! jävla sjukt hahaha.. SOV GOTT alla finisar sen :)



Vet ni vad? ibland kan det ta en timme för mig att skriva ett kort inlägg bara för jag kommer in på andra saker hela tiden på nätet osv.. och det gjorde jag nu med. Min ekonomi. HAHa. jag måste sluta tänka. 511kr på kontot. Bra. Måste bara ha busskort sen när det tar slut igen . uuuuff. jobbig skit.



Nu. Nu inser jag vad min känlsa kommer från. All denna uppgivenhet samtidigt så..konstigt peppad. JAG ÄR OTROLIGT UTTRÅKAD!


Nu.....helt jävla random började jag gråta. Så jävla förvirrad liten själ jag är.. Men jag tror också det beror på thåströms fina fina låt "bara om min älskade väntar " som startade här... åh. Skitpiss

Kommentarer
Postat av: Ahlen

Medel ligger på 15,5 cm har jag hört.

2011-02-16 @ 10:20:02
Postat av: Ahlen

Och det hade givetvis redan uppmärksammats...

2011-02-16 @ 11:44:24
URL: http://ahlendenriktige.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0