Dagens to do-lista

Heeeh. har asmycket att göra idag.. ska iofs såklart försöka blogga som vanligt :)

En sak dock som jag glömde berätta om var det där med porrindustrin! Jag och jossan åkte buss till a6 för några dagar sen, och då åkte vi förbi "erocenter" som ligger uppe på berget någon stans.. det är en nedlagd porrbutik.. och det enda jag minns från den (inte vart inne, men såklart åkt utanför några gånger) var att det var klottrat "NER MED PORREN!!!" på utsidan av byggnaden.. Men det klottret var inte kvar.. så tänkte jag "undra vem som skrev det där? och varför?.. jag menar.. gillar man porr så är det väl ens ensak?"
Men sen tänkte jag liite längre.. alltså. FYfan? Jag tycker såklart fortfarnade att det är okej om man vill se på porr eller sådär.. men fatta vilken hemsk liten värld det måste vara? eller tänker mig framförallt förr (nu kanske det faktiskt är en bra branch??) .. kan ju inte haft shyssta arbetsvillkor direkt.. hemskt :|...

Så ja.. jag vet inte riktigt hur det är, eftersom jag inte har någon fakta, erfarenhet eller artiklar att gå efter.. men jag kan tänka mig att det måste vart rätt hemskt? jag menar... wooh... kanske inte är någon bra branch endå... Så nu vet jag inte om jag ska "stödja" genom att tycka att "alla får väl göra vad dom vill,och titta på vad dom vill" osv.. eller om jag ska vara ganska mycket emot för att det kanske är rätt hemskt? fast man inte tänker på det?
oj.. nu kanske jag har förstört folks porrupplevelser här.. förlåt för det isåfall...Men ja.. dunno.. jag hoppas verkligen inte att folk far illa ut i branchen men jag kan verkligen tänka mig att det händer...


Också ett sätt att se det på kanske?...

Jaja..nough' said om det där..OCH btw. anser ni bilden stötande så tar jag såklart bort den, bara säg till :)

vad ska jag då hitta på idag som är så viktigt?...Betala räkning, definitivt.. sen ska jag ringa mamma och det är massa jag måste prata med henne om.. sen ska jag laga mat :) och fixa disken och soporna osv.. men det tar inte så lång tid.. ska dock ut med hundarna strax med.. och så ska jag städa mitt rum för nu är det kaos igen (gått en dag.. HAHA!!)
och så ska jag träna :) Samt sova i tid idag... så detta måste göras inom 7timmar... men det blir nog bra :)
Fan btw.. haha.. testade min nya nagellackremover igår som jag köpte på ÖB.. SKITBRA förövrigt, men den luktar lusmedel... eller inte lusmedel menar jagi nte.. utan såndär "som ska lukta citron" som hundar har mot fästningar? hatar den lukten... haha.. yeye ..skriver sen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0