shooting the kids in the coloumbine is apperently easier than fitting in in the school.

Ska SNART sova igen . hihi. har iaf 4 h på mig typ.. anyway. suttit och kollat columbine highschoolmasacre dokumentärer ... och jag vet inte om jag är mentalt störd, men jag tycker det var synd att deras plan inte gick bättre. Det de gjorde som var helt åt helvete imo var att de inte hade specifika targets... trots att de utförde det lite p.g.a "natural selection"
jag önskar att wikileaks hade kunnat få tag på alla tapes från dem.. och alla notebooks som skrevs. vore grymt intressant att lära sig mer om vad som gick igenom deras hjärnor..
smarta, nördiga, människorhatande dudes goes berserk typ.
Men en var ju betydligt mer hatisk, den andra var nog mest bara deprimerad.. iaf vad jag tror..



"I feel confidence in my skill in deciving people".. damn that scary!.. var en bit av hans dagbok.. men det bästa var nog endå intervjun med en kille som hade vart oense med en av mördarna (Eric Harris).. Samma dag som allt skedde så hade Harris sagt "Brook, I like you now, go home" ish. Och brook berättar då om detta samtidigt som han berättar om hur mobbning var vardag för de två som utgjorde massakern.
Så slutar han med att säga  "shooting the kids in the coloumbine is apperently easier than fitting in in the school. And thats just how it was for them", precis innan detta visas en inspelad video där killarna blir påpucklade av ett gäng fotbollsspelare.
precis som i en jäkla amerikansk film. for real. fast med lite mindre kärlek and a lot more killing..



jaja.. nu måste jag lägga ner. Ska ta något att äta :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0