insecure...

Helvete. Var helt säker på att jag skrev igår :S kanske hamnade I utkast Eller ngt.. Kan inte kolla det nu Heller eftetsom jag mobilbloggar .
anyway.. Jag sitter I skolan, hungrig som ett as..
trodde jag slutade kl 10idag. Jag slutade visst 15.. Så har ingen lunch med mig men whatever, milla lever på en redbull ;D
hade hål kl 10till 13 så då tränade jag på sjukhuset.. Rätt jävla jobbigt idag alltså .. Suger när det känns så..

haR btw tänkt mycket på hur mycket mer man tänkte som yngre. När man formade sina åsikter, upptäckte saker överallt och insåg nya saker om världen,samhället ochh människor.. Nu tänker jag mest dötankar som "bra låt" "orkar inte engagera mig" " vad har jag för viktigt idag att göra" och "vad handlade föreläsningen om?" 
har jag fördummat mig själv genom att sluta tänka på livsviktiga frågor? försummat mig då jag slutade engagera mig?.. Jag lär mig ju fortfarande nya saker, fakta. I skolan. Så dum är jag ju inte. Men vad hände med Camilla som Ville rädda världen? Hjälpa alla som har det svårt?
detta känns som en naiv tanke nu I "äldre dar" men jag kánner fortfarande en lust att göra sånt. Kanske bara...göra det?
våga, testa, STARTA projekt man verkligen vill åstadkomma.

jaG älskar konstogt nogmigsjälv lika mycket som förr, men inte lika ofta. Jag vill mer.

Btw så ska jag nog börja agera mer. Reagera på saker UST för att tänka "jaha, igen.."
exempelvis våldtäkter..? Jag tar nästan in det som vardagsmat nu för tiden. Men om nyheterna hade förklarat, ord för ord, hur hemskheten skedde. Då tänker man.
det är sällan som jag stannar upp och tänjer till nu för tiden, jag rusar runt helt uppe I min vardag. Även om jag brinner för mitt liv och vardag så brinner jag för annat också... Man känner att man inte har tis, makt eller pengar för att uppnå vissa drömmar. Men hur gör dom andra? Dom som vågar. Jag skulle bara behöva ta ett leap of faith och se..

Nu blev detta så mkt mer text än tänkt.. Sorries. Speciellt när det säkert är stavfel och ingen bild och lite förkortningar här och var PGA mobilbloggning....

yEpp. Nu har jag mikrobiologi, det gillar jag :) ha en fin dag och ta hand om Dina nära och kära..

Kommentarer
Postat av: Samone

Det är precis sånt jag går runt och tänker på. Hur mkt man egentligen har ändrats sen förr, hur mkt som man gillade då som man stör sig på nu. Mitt i allt detta försöker jag fortfarande lära känna mig själv i hur jag agerar i vissa situationer, men ändå verkar det nte vara tillräckligt. Det tillkommer alltid något nytt som ska vara jobbigt!

2012-03-30 @ 14:50:29
URL: http://samone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0