life is beautiful

...fn vad konstigt. jag gick precis ut med hunden. hade en kuslig känsla. och det bara ökade ju såklart när jag gick ut i mörkret.. Och så började jag tänka på det hemskaste jag sett på senaste tiden, det var videon när en stackars hemlös man blir brutalt ihjälslagen av sex poliser.. Och så tänktej ag på att fyhelvete vilken jävla ras vi människor är. och jag är ytterst tacksam och glad över att något så illa aldrig har hänt mig. Fine, jag har hjärtfel och jag är inte on top av världens hälsosammaste människor, men jag lever. Och ajg lever utan en massa konstiga extra saker utöver hjärtat..

jag förstår inte hur människor kan göra så. hur fan har man det i sig? jag vet att jag själv kan bli ytterst arg och förbannad, hata mycket. men att bara slå ihjäl en helt okänd man? Nej. inte någonsin.


Sen vandrade jag vidare.. och tänkte att jag är glad att jag lever. och jag vill alltid glädjas såhär. Jag vill känna detta för evigt. leva tills jorden går under. Men så är det inte. circle of life är att man föds och man dör. men varför`? det känns så värdelöst när man tänker så. men samtidigt så är det så precious på något vis. vi har den tiden vi har liksom....

och jag gick vidare, lite arg över att livet har sin gång och lite glad över att vi faktiskt ens har ett liv.. Visste inte riktigt vad jag skulle ställa mig till mig själv och min argumentation. Jag var bestämd över att jag ville leva föralltid.. men jag visste att deti nte är möjligt. men varför är jag ens född då?.. tankar, tankar...

Jag började höra ett konstigt, mycket högljutt nosande.. tänkte först att det var en jättestor labrador, men jag hörde inget, så tänkte jag "okej? två personer kanske har sex där bakom sop-huset..?" men det kändes inte heller helt rätt.. så tänkte jag att "okay, jag går och kollar".. närmar mig och ser två små söta igelkottar. Den ena frustar och nosar medans den andra bara går runt om den högljutt nosande igelkotten..

Jag tror att det höll på att födas ett nytt liv, där under sopconteinern.. och helt plötsligt så kändes det där med att födas utan mening rätt dåligt. den lilla igelkotten gjorde t.ex. min kväll. Sedär! circle of life :)


Imon ska jag gå och kolla till, kan ju vara så att den stackars igelkotten bara höll på att dö och den andra försökte hjälpa, men det känns konstigt.. mer troligt att de födde små puppys.. Ja, hur som helst, så fick jag mig en tankeställare.. Oavsett hur hemska människor det finns så ska jag fortfarande skina som en stjärna med allt det fina som finns hos mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0