Att vara frånvarande för de rätt anledningarna och att ha förståelse.

Hejsan.. Gick upp 06 här idag, istället som vanligt vid 06.30.. Varför då? För att jag skulle packa lite extra, diska klart osv.. Jag blev alldeles för trött igår så jag gick och la mig..
Men jag kollade igenom min kalender nyss lite snabbt... Förra veckan var jag borta måndag kväll - tisdag kväll.. Då jag åkte ner till jkpg för att gå till tandläkaren (som iochför sig i sig självt var jävligt onödigt besök, men remiss är remiss..) och denna helgen kommer jag vara borta för begravning, nästa helg ska jag till jkpg för röntgen av tänderna.. Jag känner mig som att jag sviker vissa i skolan som arbetar i grupp med mig. Detta problemet hade inte vanligt folk haft.. De hade bara vart jävla jerks och struntat i folken ändå, men nu känns det som att jag blir orättvist ogillad på grunder som jag inte ens kan bestämma.. Och dessutom att jag även om någon/några veckor ska opereras igen(sätta in en ny dosa), mitt i veckan såklart (har inte fått datum än, men operationer utförs ju inte på helger om det inte är akut..).. Och då kommer jag missa igen.
Och OM preocessen med tänderna hinner rulla på bra så kommer jag operera käften också, vilket gör att jag missar igen..

Det är både irriterande att missa saker, men samtidigt irriterande när folk inte har förståelse. Jag är inte nån douchebag som bara inte bryr sig. Men jag vill inte heller behöva lägga ut världens förklaring, för säger jag att jag måste iväg så får de väl helt enkelt tro mig. Äh.. Nu vet jag varken bu eller bä.. Tror att jag ska gå och diska istället...
 
Men för att pigga upp lite här så får ni en väldigt bra bild :) love it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0